GARMENT PROJECT

GARMENT PROJECT
Garment Project er

GARMENT PROJECT

Garment Project er ikke som andre brands – vi er eksperter i at skabe en must-have style der indgår i enhver garderobe for både mænd og kvinder. Passionen for det minimalistiske design med et skandinavisk twist var blot nogle af grundstenene, da Garment Project blev skabt i København tilbage i 2013. Med et ønske om at være synonym for at kunne levere hverdagens sko verden over, forener Garment Project den afslappede attitude med god komfort.
Hurtigt blev Garment Project kendt for at skabe en silhuet til enhver lejlighed, om end det gjaldt hverdagsskoen eller en støvle til pænt brug. Missionen er at skabe en kollektion af løsninger der kan fuldende ethvert outfit, hvor mode og funktionalitet forenes på en velovervejet måde.
Hos Garment Project kræses der for detaljen og den høje kvalitet, men til en god pris. Hver style har sine egne unikke egenskaber, og er alle håndlavet i Portugal. Fælles er dog alligevel at de alle produceres i velovervejede, gode materialer der udstråler en afslappet, cool og sammenhængende indstilling.

www.garmentproject.dk

Garment P